Uranuksenkuja 1 b, 01480 Vantaa   |   Puh. 050 4343 747   |   jarmo.pekkala@rakennevahvistus.fi

Palvelut: Ruiskubetonointi

RUISKUBETONOINTITYÖT KUIVA- JA MÄRKÄRUISKUTUKSENA LAADUKKAASTI JA AIKATAULUSSA

RUISKUBETONOINTI KALLIORAKENTEIDEN LUJITTAMISEEN, BETONIRAKENTEIDEN KORJAUKSEEN, PERUSTUKSIEN VAHVISTAMISEEN JA PALOSUOJAUKSEEN.

Suomen Rakennevahvistus Oy on kallio- ja betonirakenteiden vahvistuksiin erikoistunut yhtiö, joka palvelee sekä rakennus- ja teollisuusyrityksiä että julkista sektoria ympäri Suomen. Yleisiä työkohteitamme ovat väestönsuojat, pysäköintitilat, kuilut, kallioleikkaukset ja erilaiset tunnelit.

TEHOKAS MENETELMÄ, PITKÄIKÄINEN LOPPUTULOS

Olemme tehneet perustusten ja rakenteiden vahvistustöitä eri kohteissa jo vuosikymmenien ajan. Jokaisen projektin toteutamme suunnitelmallisesti ja dokumentoiden alusta loppuun asti. Näin varmistamme lopputuloksen korkean laadun, kestävyyden ja turvallisuuden.

Ruiskubetonointi perustuu nimensä mukaisesti betonin ruiskuttamiseen haluttuun kohteeseen, kuten betonirakenteisiin, perustuksiin ja kalliorakenteisiin. Tällöin valumuotteja ei juurikaan tarvita, ja betonimassa saadaan siirrettyä tehokkaasti myös ahtaisiin tai muuten vaikeasti saavutettaviin kohteisiin. Kattava kalustomme mahdollistaa kaikenkokoisten kohteiden betonoinnin laadukkaasti ja tehokkaasti.

KUIVA- TAI MÄRKÄRUISKUTUS KOHTEEN MUKAAN

Betonirakenteiden ja kallion ruiskubetonointi toteutetaan joko kuiva- tai märkäruiskulaitteistolla. Kuivaruiskutus tapahtuu puhaltamalla esikostutettu betoniseos betonointikohteeseen siirtoletkulla, jonka päässä vesi lisätään seokseen. Menetelmää käytetään usein perustusten vahvistukseen, kalliorakenteiden kuiluihin sekä esimerkiksi betonirakenteiden korjaukseen.

Märkäruiskutuksessa valmista betonia ruiskutetaan suoraan haluttuun kohteeseen. Menetelmää käytetään etenkin laajempien kohteiden betonointiin, kuten kallion seinämien vahvistamiseen.

Käytettävä menetelmä, ruiskubetonin koostumus ja paksuus valitaan kohteen mukaan. Pieniin ja vaihteleviin kohteisiin sopii betonointi kuivamenetelmällä ja suurempiin märkämenetelmällä.

REFERENSSIT

  • HSY:n tunnelit: ruiskubetonointi ja lujituspulttaus Helsinki 2018
  • Uimahalli: ruiskubetonointia ja injektointia, Hämeenlinna 2017
  • Porvoon jalostamo (Neste ja Borealis): pulttausta, ruiskubetonointia, injektointia, 2017
  • TAYS Tampere: rakennuskaivannon ruiskubetonointi, 2016
  • Länsimetro: ruiskubetonointia ja injektointia, Lauttasaari, Koivusaari ja Matinkylä 2016
  • Eduskuntatalo: injektointia, ankkurointia ja ruiskubetonointia, Helsinki 2016
  • Lastensairaala: injektointia ruiskubetonointia, Helsinki 2016
  • Jätevedentunneli: pulttaus ja ruiskubetonointi, Helsinki 2016

 

TARJOUSPYYNTÖ

Voit pyytää tarjouksen toimitusjohtaja Jarmo Pekkalalta tai pyytää tarjouksen alla olevalla lomakkeella.

Jarmo Pekkala
050 4343 747
jarmo.pekkala@rakennevahvistus.fi