Uranuksenkuja 1 b, 01480 Vantaa   |   Puh. 050 4343 747   |   jarmo.pekkala@rakennevahvistus.fi

Palvelut: Injektointi

Kemiallinen ja sementti-injektointi yli 30 vuoden kokemuksella

INJEKTOIMALLA TUKIMME KALLIOIDEN JA BETONIRAKENTEIDEN VESIVUOTOJA JA LUJITAMME RAKENTEITA.

Suomen Rakennevahvistus Oy tunnetaan rakennusalan luotettuna erikoisurakoitsijana ympäri Suomen. Teemme sekä kemiallista että sementti-injektointia vuosikymmenien tuomalla ammattitaidolla niin rakennusliikkeille, teollisuusyrityksille kuin julkiselle sektorille. Meiltä löytyy monipuolinen injektointikalusto kaikkiin kohteisiin, myös vaativiin ja laajoihin projekteihin. Toimialueemme kattaa koko kotimaan.

Vesivuodot voivat aiheuttaa pitkäaikaisia ongelmia eri rakenteille: kalliotiloissa ja -tunneleissa haitat ovat usein hyvin kiusallisia esim. parkkihallissa auton päälle valuu kalkkista vettä. Rakenteiden käyttöikä laskee raputumisen ja korroosion seurauksena. Ulkotiloissa jäätyneen veden tuomat haitat ovat isoja. Betonirakenteiden halkeamissa kulkeva vesi puolestaan rapauttaa betonia sekä aiheuttaa betoniraudoitusten korroosiota. Tämän takia betonirakenteen injektointi, vesivuotojen tukkiminen ja rakenteiden vahvistus on tärkeää tehdä ajoissa, ennen ongelmien syntymistä.

SUUNNITELMALLISESTI KESTÄVIIN TULOKSIIN

Toteutamme rakenteiden ja perustusten vahvistustyöt suunnitelmallisesti, sovitussa aikataulussa ja kohteen erityispiirteet huomioiden, suunnitelmia noudattaen. Lujitusmenetelmä tai lujitusmenetelmien yhdistelmä  valitaan aina kohteen mukaan.

Lujitusmenetelmiä on mm. ruiskubetonointi, injektointi ja pulttaus. Valittavaan menetelmään vaikuttavat mm. haluttu käyttöikä, rakenteen materiaali, halkeamien- ja rapautumisen määrä. Tämän jälkeen vahvistustyö tehdään asianmukaisella kalustolla ja materiaaleilla. Lopputuloksena on laadukkaasti lujitettu ja kestävä rakenne.

KEMIALLINEN INJEKTOINTI

Kemiallinen injektointi soveltuu sekä kallion että betonin vesivuotojen tiivistämiseen ja rakenteiden lujittamiseen. Käyttämiämme kemiallisia injektointiaineita ovat mm. injektointiuretaanit, injektointiepoksit ja vesilasi.

SEMENTTI-INJEKTOINTI

Sementti-injektointi sopii niin ikään betonin ja kallion vesivuotojen tiivistämiseen sekä rakenteiden lujittamiseen. Käytämme menetelmässä mm. rapid-sementtiä, mikrosementtiä ja ultrahienoa sementtiä.

Käyttämiämme injektointituotteita ovat mm. Purgel, Resfoam, Mapepoxy BI, HA CUT AF (TACSS/FLEX).

Referenssit

  • Uimahalli: ruiskubetonointia ja injektointia, Hämeenlinna 2017
  • Porvoon jalostamo (Neste ja Borealis): pulttausta, ruiskubetonointia, injektointia, 2017
  • Länsimetro: ruiskubetonointia ja injektointia, Lauttasaari, Koivusaari ja Matinkylä 2016
  • Eduskuntatalo: injektointia, ankkurointia ja ruiskubetonointia, Helsinki 2016
  • Pääesikunta: vahvistustöitä, pulttausta ja injektointia, Helsinki 2016
  • Keskuskirjasto: injektointia, Helsinki 2016
  • Lastensairaala: injektointia ruiskubetonointia, Helsinki 2016

Tarjouspyyntö

Voit pyytää tarjouksen toimitusjohtaja Jarmo Pekkalalta tai pyytää tarjouksen alla olevalla lomakkeella.

Jarmo Pekkala
050 4343 747
jarmo.pekkala@rakennevahvistus.fi