Uranuksenkuja 1 b, 01480 Vantaa   |   Puh. 050 4343 747   |   jarmo.pekkala@rakennevahvistus.fi

Rekrytointi

Suomen Rakennevahvistus Oy palkkaa uusia kalliorakentamisen ammattilaisia!

Edellytämme hakijalta kokemusta vähintään yhdestä työlajeistamme: ruiskubetonointi, injektointi, verkotus ja pulttaus. Koulutamme uudet työntekijät muihin työlajeihin. Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Työ on monipuolista ja itsenäistä. Meillä periaatteena on reilu meininki. Palkka on hyvä ja nousee ammattitaidon karttuessa. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla lähellä Korsoa Lahdentien varressa ja töistä valtaosa tehdään pääkaupunkiseudulla.

Suomen Rakennevahvistus Oy:n erikoisosaamista ovat kallioiden injektointi- ja ruiskubetonointityöt, kallioverkotukset, lujituspulttaukset sekä betonirakenteiden korjaus- ja pinnoitustyöt.

Toivottavasti kiinnostuit! Jätä yhteystietosi niin soitamme sinulle. Vaihtoehtoisesti voit olla suoraan yhteydessä Tero Saariseen (tero.saarinen@rakennevahvistus.fi, 040 840 3111)

Jätä yhteystietosi niin soitamme sinulle

Suomen Rakennevahvistus Oy etsii työnjohtajaa!

Tarjoamme vakituisen, monipuolisen ja itsenäisen työn hyvässä työporukassa.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu työmaiden johtaminen nopeatempoisessa toimintaympäristössä. Työssä vaaditaan henkilöjohtamistaitoja, kokemusta rakennusalalta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Rakennevahvistustöiden ja alan erityispiirteiden oppiminen ottaa aikaa, mutta tuemme kehitystäsi aktiivisesti.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jarmo Pekkala (jarmo.pekkala@rakennevahvistus.fi, 0504343747).