Uranuksenkuja 1 b, 01480 Vantaa   |   Puh. 050 4343 747   |   jarmo.pekkala@rakennevahvistus.fi

Rekrytointi

Suomen Rakennevahvistus Oy palkkaa uusia kalliorakentamisen ammattilaisia!

Kallion rakennevahvistustyöt vaativat erityisosaamista ja koulutamme uudet työntekijät ammattiin. Tarjoamme vakituisen työsuhteen. Valmiin ammattimiehen työ on monipuolista ja itsenäistä. Meillä periaatteena on reilu meininki. Palkka on hyvä ja nousee ammattitaidon karttuessa. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla lähellä Korsoa Lahdentien varressa ja töistä valtaosa tehdään pääkaupunkiseudulla.

Suomen Rakennevahvistus Oy:n erikoisosaamista ovat kallioiden injektointi- ja ruiskubetonointityöt, kallioverkotukset, lujituspulttaukset sekä betonirakenteiden korjaus- ja pinnoitustyöt.

Toivottavasti kiinnostuit! Jätä yhteystietosi niin soitamme sinulle. Vaihtoehtoisesti voit olla suoraan yhteydessä Mikko Katramoon (mikko.katramo@rakennevahvistus.fi, 0400 158 399)

Jätä yhteystietosi niin soitamme sinulle

Suomen Rakennevahvistus Oy etsii työnjohtajaa!

Tarjoamme vakituisen, monipuolisen ja itsenäisen työn hyvässä työporukassa.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu työmaiden johtaminen nopeatempoisessa toimintaympäristössä. Työssä vaaditaan henkilöjohtamistaitoja, kokemusta rakennusalalta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Rakennevahvistustöiden ja alan erityispiirteiden oppiminen ottaa aikaa, mutta tuemme kehitystäsi aktiivisesti.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jarmo Pekkala (jarmo.pekkala@rakennevahvistus.fi, 050 434 3747).