Uranuksenkuja 1 b, 01480 Vantaa   |   Puh. 050 4343 747   |   jarmo.pekkala@rakennevahvistus.fi

Rekrytointi

Suomen Rakennevahvistus Oy etsii rakennusmiehiä!

Tarjoamme vakituisen, monipuolisen ja itsenäisen työn reilun parinkymmenen hengen työyhteisössä. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla lähellä Korsoa Lahdentien varressa ja töistä valtaosa tehdään pääkaupunkiseudulla. Meillä periaatteena on reilu meininki. Palkka on hyvä ja kaikista pidetään huolta.

Suomen Rakennevahvistus Oy:n erikoisosaamista ovat kallioiden injektointi- ja ruiskubetonointityöt, kallioverkotukset, lujituspulttaukset sekä betonirakenteiden korjaus- ja pinnoitustyöt. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi.

Toivottavasti kiinnostuit! Jätä yhteystietosi niin soitamme sinulle. Vaihtoehtoisesti voit olla suoraan yhteydessä Mikko Katramoon (mikko.katramo@rakennevahvistus.fi, 0400 158 399)

Jätä yhteystietosi niin soitamme sinulle

Suomen Rakennevahvistus Oy etsii työnjohtajaa!

Tarjoamme vakituisen, monipuolisen ja itsenäisen työn hyvässä työporukassa. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla lähellä Korsoa Lahdentien varressa ja töistä valtaosa tehdään pääkaupunkiseudulla. Suomen Rakennevahvistus Oy:n erikoisosaamista ovat kallioiden injektointi- ja ruiskubetonointityöt, kallioverkotukset, lujituspulttaukset sekä betonirakenteiden korjaus- ja pinnoitustyöt.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu työmaiden johtaminen nopeatempoisessa toimintaympäristössä. Työssä vaaditaan henkilöjohtamistaitoja, kokemusta rakennusalalta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja halua kehittyä alalla. Ajokortti on välttämätön ja matkustusvalmius on eduksi.

Toivottavasti kiinnostuit! Lähetä hakemuksesi heti tai viimeistään 31.1.2019 mennessä osoitteella jarmo.pekkala@suomenrakennevahvistus.fi. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jarmo Pekkala (puh. 050 434 3747).